Пламен Борисов: Правителство не прави нищо за работни места

Пламен Борисов: Правителство не прави нищо за работни места  | StandartNews.com

Перник. „Въпреки обещанията си, настоящото правителство не прави нищо по въпроса с осигуряването на работни места. Затварянето на програмата за временна заетост прави проблема още по-тежък. ГЕРБ има за цел да прекрати това. Листата на партията с кандидати за евродепутати е съставена от хора, които ще работят за българите и ще представляват техните интереси в Европейския парламент". Това коментира кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Пламен Борисов при посещение в пернишкото село Богдановдол. Той присъства на традиционния събор, който събира всички жители в центъра на селото.

"Пернишкият край е богат на народни традиции. Хората тук знаят как с колоритните си обичаи да привличат погледите на цял свят. За съжаление на местно ниво има и много проблеми, които трябва да бъдат решени. И тук хората се интересуват от начините за разрешаване на проблема с безработицата, има какво да се желае и по отношение на инфраструктурата", каза Пламен Борисов.

Той допълни, че има възможности за развитие на района чрез усвояване на различни фондове по европейски програми, което от своя страна да доведе до инвестиции и заетост на местните жители.

Кандидатът за евродепутат присъства и на водосвет и курбан в гр. Брезник, който се проведе в църквата „Св. Георги". Храмът бе ремонтиран по време на управлението на ПП ГЕРБ. Провеждането на събитието бе подпомогнато от местната структура на партията. Кандидатът за евродепутат разговаря с десетки хора, които се интересуваха от приоритетите на ГЕРБ в рамките на Европейския парламент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай