НФСБ ще пази гласовете си от кражба

НФСБ ще пази гласовете си от кражба | StandartNews.com

Пловдив. Националени фронт за спасение на България ще пази гласовете на избирателите си от кражби, защото на предните избори е имало много фалшификации. Това стана ясно при откриването на нов клуб на партията в Пловдив.

„С вяра и кураж в сърцето, с издръжливост и с хъс този път трябва да защитим гласовете за НФСБ. На миналите избори огромната ни слабост беше липсата на достатъчно наблюдатели, които на място да предпазят гласовете ни от кражба", каза кандидатът за евродепутат Данчо Хаджиев.

Той обясни, че партиите на статуквото формално са противници, но имат общ интерес антисистемните и честни партии да не прескочат прага, защото техните гласовете в последствие се преразпределят между „големите" партии .

„Искам да оповестя, че в 16 и 17 многомандатни избирателни райони вече са запълнени всички места за представители на НФСБ в изборните секции. Това е повод да се гордеем, защото повечето от големите политически сили не могат да си намерят застъпници въпреки големите суми, които плащат. Пловдив дава всички признаци, че може да бъде сред първите по резултат за НФСБ на предстоящите избори", каза Славчо Атанасов.

Слави Бинев заяви, че трябва да се даде път на смисления патриотизъм.

"Статуквото омърси думата „патриотизъм", изговаряйки я упорито и често в пълна противоположност на своите действия. Патриотизмът трябва да вдъхва уважение, а не презрение. В Европа не ни трябват български депутати, които да защитават интересите на Анкара, Москва, Вашингтон, Брюксел. В ЕП ние ще бъдем представители само на българския национален интерес", каза Бинев.

Велизар Енчев, в качеството си на член на НФСБ, но и като представител на Обединени пенсионерски съюзи в България, пое ангажимент представителите на Патриотичния фронт в ЕП да защитават една социална кауза и да дават гласност на проблемите на българските пенсионерии в ЕП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай