Мария Габриел получи фланелка за Международния ден на леката атлетика

Мария Габриел получи фланелка за Международния ден на леката атлетика | StandartNews.com

Русе. Kaндидатът за евродепутат на ГЕРБ Мария Габриел получи фланелка на победител по повод Международния ден на леката атлетика в Русе, съобщиха от пресценъра на партията. Това се случи на Градския стадион в Русе, където се провежда националното състезание за мъже, жени, кадети и кадетки по лека атлетика, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Габриел разгледа лекоатлетическия стадион в града, който беше ремонтиран по време на управлението на правителството на ГЕРБ, заедно с народните представители от партията Пламен Нунев и Светлана Ангелова. Габриел разговаря с носителите на златни медали и титли на олимпиади, световни и европейски първенства по леката атлетика Анелия Нунева, Ростислав Димитров, Евгени Игнатов и представители на Българската федерация по лека атлетика. Анелия Нунева запозна кандидатът за евродепутат от ГЕРБ с проекта за подгряваща лекоатлетическа писта, която трябва да бъде изградена до стадиона. Тя ще позволи в града да се провеждат не само национални първенства, но и балканиади.

Представителката на ГЕРБ изрази подкрепата си за проекти в сферата на спорта, които ще дадат възможност на младите хора от региона и страната да се развиват. Сред тях са проектът за обновяване на залата за борба в спортен комплекс „Локомотив", гребната база и други, пишат от пресцентъра на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай