Костадинов: Листата ни превъзхожда останалите по качество

Костадинов: Листата ни превъзхожда останалите по качество | StandartNews.com

ГърменВ рамките на половин година БСП и Коалиция за България проведоха широка демократична открита вътрешнопартийна кампания за формиране на листата. Пред очите на цялата партия, пред очите на цялото общество. И виждаме резултатите, защото няма никакво съмнение, че тази наша листа превъзхожда по качество и подготовка. Това заяви народният представител на КБ Емил Костадинов пред присъстващите в сградата на общината в град Гърмен.

По думите му листите на останалите политически партии са се формирали за една вечер. „Ние съумяхме да постигнем много силно качество и боеспособност. Затова в тази листа са такива фигури, които са осъществени и доказани в обществото като Петър Курумбашев, Достена Лаверн. Затова начело на листата е президентът на партията на Европейските социалисти – Сергей Станишев.

Също така изявени и дългогодишни представители на ръководството на БСП като Георги Пирински, Илияна Йотова и редица други млади хора", допълни секретарят на НС на БСП Емил Костадинов.

Според него БСП има само един враг на изборите и това е ГЕРБ. Той обясни, че социалистите имат много противници, но врагът е само един. Един от най- големите противници е незаинтересоваността на българския гражданин от предстоящите европейски избори. По думите му тези избори имат важно национално значение, за да бъде Европа по- солидарна и по- социална.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай