Кандидати за евродепутати съветваха младежи в Струмяни

Кандидати за евродепутати съветваха младежи в Струмяни | StandartNews.com

Благоевград. Кандидатите за евродепутати на ГЕРБ от Благоевградска област Асим Адемов и Андрей Новаков се срещнаха с младежи от община Струмяни. С тях бе и областният координатор на партията и народен представител Даниела Савеклиева.

Председателят на общинския съвет Кирил Укев представи гостите и подчерта, че само Пиринският край има трима представители в листата с кандидати за европейски парламент - Асим Адемов, Андрей Новаков и Мария Габриел.
„Три неща искам от вас. Продължавайте да се учите и образовате, само така ще бъдете конкурентноспособни на пазара на труда. Второ, има ли купон, не го пропускайте. Трето, когато има избори, винаги подкрепяйте ГЕРБ, единствената партия, която е отговорна за вашето бъдеще", заяви Асим Адемов.

„Аз съм млад човек, един от вас, но мястото ми в листата на ПП ГЕРБ като кандидат за евродепутат е доказателство, че ГЕРБ е единствената партия, която реално дава път на младите. Затова ви призовавам на 25 май да гласувате с №18 в бюлетината, защото само от нас зависи какво бъдеще ще начертаем за себе си", обърна се към своите връстници Андрей Новаков.

Даниела Савеклиева също поздрави младите хора и им пожела да са смели и да следват мечтите си. „Изразете своята гражданска позиция и направете правилният избор, защото на 25 май ще изберете своето място в Европа, ще градите България такава, каквато я искате. Само партия ГЕРБ е гарант, че България ще има силен глас в Европа", каза тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай