Ия Петкова: Политиката на ЕС ще стане по-близка до хората

Ия Петкова: Политиката на ЕС ще стане по-близка до хората | StandartNews.com

Пловди. Стотици картички с автограф раздаде днес в Пловдив Ия Петкова – Гурбалова, кандидат за ЕП от Коалиция за България, предаде пресцентъра на БСП. В непринуден разговор с хората, които в днешния ден се разхождаха по Главната улица на града пловдивчанката обсъди какво трябва да се промени в политиката на Европа, за да се чува и гласа на България, и на Пловдив.

Пловдивчани приветстваха акцията на Ия и младите социалисти да се срещнат и поговорят с всеки, който днес се отби в Кафе „Европа". Не липсваха и песимистите, които считаха, че нищо не може да се промени, но въпреки това провеждаха откровен разговор за перспективите пред една нова Европа, която да бъде по-социална и по-справедлива.
България може да постигне повече, ако работим в екип, ако младите хора повярват и припознаят в наше лице тези, които ще отстояваме техните искания, каза още Ия Петкова. Ние, които сме листата под номер 15- Коалиция за България ще бъдем гаранти за това, че политиката на ЕС ще стане по-близка до хората, ще се води от техния дневен ред и ще работим усърдно за промяна. Защото левицата е носител на тази положителна промяна и съм уверена, че вие разбирате това, каза още пловдивчанката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай