Искрата се завръща със скандален клип

„Черният път“ е новото предизвикателство на певеца

Искрата се завръща със скандален клип | StandartNews.com

След дълго затишие на сцената Искрата излезе с нова песен - “Черният път”. Клипът към нея на режисьора Емануил Алберт пък е творение на скандалното екранно изкуство. Стилист на продукцията е Кирил Кирилов, който освен, че е водещият театрален продуцент в страната, е и изключителен познавач на модата във всичките й визуални измерения.   

“Черният път” е песен за отношенията, в които неподходящата компания може да те подхлъзне към лоши избори и последствия. “Затова и донякъде скритото послание е: Единственото, над което имаш власт, е своя собствен ум. Не можеш да контролираш хората наоколо, нито външните обстоятелства, но можеш да култивираш собствените си възприятия. Избирай умно с какви хора се заобикаляш и как прекарваш времето си, защото това неизбежно ще се отрази на това в какъв човек ще се превърнеш“, коментира Искрен Тончев-Искрата.  Той добива популярност след участието си в „България търси талант“, когато достигна до финалите със забележителната музикална концепция - създава музика към песните, които изпълнява, директно на сцената.

Младият артист започва да се занимава с бийтбокс преди повече от 9 години. През 2011-та печели републиканското първенство по бийтбокс с представление, невиждано дотогава на българската сцена. Той става професионален преподавател по бийтбокс майсторство. Партнира си в проекти с Графа, Михаела Филева, Дара Екимова, Миро, Дара, Азис, Папи Ханс... Неслучайно Искрата свири на пиано, блок-флейта, саксофон. Сега той е готов с още 7 нови песни, които ще издаде до края на годината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай