ДПС с 12 офиса в Европа

Лично лидерът на ДПС Лютви Местан обеща пред симпатизанти на Движението, че ДПС ще разкрие спешно офиси в помощ на емигрантите

ДПС с 12 офиса в Европа | StandartNews.com

Кандидатите за евродепутати на ДПС са готови с първите 12 проекта за офиси в държавите от ЕС. Както вече стана ясно, основна задача на бъдещите представители на Движението в Европарламента е да помагат на сънародниците ни зад граница.

Целта на офисите е да се съдейства на родните емигранти при възникнали административни и други проблеми. Първите центрове с доброволци и сътрудници ще заработят непосредствено след евроизборите на 25 май. Амстердам, Брюксел, Берлин, Мадрид и Лондон са първите градове, където ДПС ще отвори помощни офиси за сънародниците ни. Лично лидерът на ДПС Лютви Местан постави поръчение на кандидатите за евродепутати на Движението да работят в полза на сънародниците ни зад граница. А активисти на партията по места започнаха да дават предложения къде да са първите центрове.

Първите 6 офиса се очаква да бъдат разкрити още до края на юли. В следващите месеци още 6 центъра ще заработят на територията на ЕС. Непосредствено след евроизборите ще одобрим точния списък, каза за "Стандарт" зам.-министърът на отбраната Неджми Али, който е под номер 3 в евролистата на ДПС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай