Дончев се запозна с проблемите в Трън

Дончев се запозна с проблемите в Трън | StandartNews.com

Перник. Водачът на листата на ГЕРБ за евроизборите Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Пламен Борисов и Андрей Новаков се запознаха с проблемите на Община Трън. Те бяха посрещнати от кмета на града Станислава Асенова, която благодари на ГЕРБ за огромната подкрепа, която партията оказва на общината и града през последните години.

Дончев каза, че е дошъл в Трън с основната цел да се запознае с проблемите на местните жители и да съдейства за тяхното разрешаване.

Една от основните теми бе необходимостта от подобряване на инфраструктурата в района и безработицата.

„Най-лошото, което се случва в момента е този геноцид, който провежда правителството, спрямо общините с кметове от ГЕРБ. Те използват всички възможни начини, за да затрудняват тяхното управление и да орязват бюджетите на тези общини. По този начин обаче те не наказват кметовете, а наказват гражданите", каза водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев.

Той добави, че когато едно правителство наказва гражданите, то не може да очаква нищо добро за в бъдеще. „Най-важното е да дадем на хората това, което искат, а те искат европейски правила в България и достоен и спокоен живот. Нека да съберем цялата си сила и кураж в името на добрия резултат на европейските избори", заяви Пламен Борисов.

Печеленето на избори не е самоцел, ние искаме да сме полезни на хората, подчерта Андрей Новаков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай