Сряда,

Бареков поиска служебно правителство начело с Маргарита Попова

От: Failed to load user -
2880
Бареков поиска служебно правителство начело с Маргарита Попова
A
A
A

София. След изборите да бъде сформирано служебно правителство начело с настоящия вицепрезидент Маргарита Попова, поиска лидерът на България без цензура Николай Бареков. Попова е подходяща за служебен премиер, тъй като е консенсусна личност, смята той.

„Мисля, че г-жа Попова е достоен вариант за служебен премиер. По този начин тя може да се отърве и от нежеланото си съжителство с Росен Плевнелиев", коментира Бареков.

Според него служебното правителство трябва да е определено от партиите,влезли в ЕП, а президентът Плевнелиев само да подпише указа за назначаването му.

"Обръщам се към г-жа Попова, която е разумният човек в президентството. Тя трябва да убеди своя колега, че е добре да приеме предложението на ББЦ и след оставката на кабинета "Орешарски", която аз очаквам след президентските избори, новото правителство да бъде определено от партиите, вкарали евродепутати", предлага Бареков.

„Чух, че вчера Плевнелиев се е назовал като президент на енергийната ефективност. Ще му кажа, че енергийната ефективност не се състои само в смяната на дограмата, а в подобряване на енергийната ефективност на българската индустрия и предприятия.", коментира още лидерът на ББЦ.

"Плевнелиев казал също, че е министър на трите магистрали. Това означава, че той не е бил никакъв министър, защото в България няма три магистрали, а само една, която е построена наполовина от др. Тодор Живков", категоричен е Бареков.


Всички новини от категория Лайфстайл.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com