Бареков: Каузата на народа стана моя лична битка

Бареков: Каузата на народа стана моя лична битка | StandartNews.com

Силистра. Бареков обяви пред хората в Силистра, че каузата на обеднелия народ вече се е превърнала в негова лична битка. „Само ББЦ може да направи така, че след изборите да има възмездие за онези политици, които прокудиха младите от родината им и ограбиха народа си", заяви той.

"Болката, която срещам всеки ден в страната, е толкова голяма, че друго, освен да работя за каузата на българския народ, аз вече нямам. Тук битката стана вече много лична и аз ще я водя. Ще водя тази битка в името на опропастените съдби на хилядите, които напуснаха страната, в името на пенсионерите", обеща той.

"Болката е една и съща и за Северозапада и Североизтока – това са младите хора. Сега тук има много млади хора, те са последната надежда за България" , каза лидерът на ББЦ.

„Гласувайте за нас, за да има възмездие, да има кой от ваше име да въздаде справедливост в българския парламент", призова лидерът на ББЦ.

Бареков заяви, че никоя друга политическа сила не работи за тази кауза.

"Останалите партии са готови на срамни сделки, за да оцеляват. Дали ще бъде ДПС с БСП, или ГЕРБ с ДПС, няма никакво значение, тези партии са едно и също нещо. Ще работим за всеки български гражданин, независимо дали е българин, ром или турчин, заяви пред хората Бареков.

Бареков увери хората, че е от малкото неопетнени от властта политици, които имат очите и лицето да застанат пред тях. Той обяви, че е отказал да отиде в София днес и да подпише антикорупционен пакт с останалите политически лидери, защото, за разлика от тях, никога не е крал и няма да опетни името си, като взема от хората. Подписали обаче Борисов и Станишев. "Смешно! Да се закълнем, че повече няма да крадем! А те откраднаха милиони!", възмути се Бареков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай