Събота,

Родители се оплакаха: Седмокласници зяпат порно в час

От: Администратор -
7333
Родители се оплакаха: Седмокласници зяпат порно в час
A
A
A

Бургас. Грозен скандал разтресе училището в Свети Влас. Седмокласници са гледали порно в часовете по информатика, скочиха потресени родители.

Според тях децата влизали в еротични сайтове пред преподавателя Николай Стратиев. Някои дори онанирали и тичали до тоалетната. Потресаващите обвинения са описани в жалби до директора на школото Чубрина Стефанова. Родителите обясниха, че писали и до инспектората, но скандалът бил опазен в тайна. Стратиев излязъл в болнични, а случаят е приключен с напускането му по взаимно съгласие.

Порноскандалът гръмна, след като група анонимни учители разпратиха до медиите и образователното министерство писмо срещу директорката Стефанова. Те я обвиняват, че малтретира, уволнява и принуждава да напускат местните кадри, а на техни места назначава преподаватели от Бургас. Даскалите от Влас защитават колегата си Стратиев и твърдят, че е жертва на грозен заговор. Според разкритията в анонимката случилото се има връзка със слаби оценки на седмокласник. "След напускането на Стратиев директорката заедно с новата преподавателка по математика поправиха годишната оценка на седмокласника с по-висока", пишат учителите. Стефанова пък контрира, че става въпрос за техническа грешка.

По отношение на Стратиев тя потвърди, че има доказателства, че в часовете му се е гледало порно. "Истината е много нелицеприятна, още преди да бъда назначена за директор, до моя предшественик и до инспектората е имало жалби от родители", заяви Стефанова. В анонимната жалба до МОН се твърди, че е искала пари от възпитателката Румяна Николова под формата на дарение. След отказ тя била уволнена. "Това са клевети. Николова не е уволнена, а напусна сама, след като бе в болнични и имаше здравословен проблем", заяви директорката.


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички