Сряда,

Престижна награда за декан в ЮЗУ

От: Failed to load user -
588
Престижна награда за декан в ЮЗУ
A
A
A

Международната Академия за наука и висше образование (International Academy of Science and Higher Education) – Великобритания отличи декана на Филологическия факултет към Югозападния университет „Неофит Рилски" проф. Магдалена Костова-Панайотова с диплом „Лидер в научната мисъл" („Scientific thought leader"). Тя бе наградена в алфа шампионата по научен анализ, в секция „Теория и история на културата".

От 2013 година досега проф. Панайотова е международен експерт в областта на филологическите науки към този научен проект.

Международната академия за наука и висше образование (IASHE) организира периодично открити европейско–азиатски първенство по научен анализ и национални първенства на различните държави. В състезателна форма участниците представят свои статии и студии, оценявани от международно жури експерти и пред погледа на широка научна общественост в интернет проект. Резултатите от състезанията Академията публикува в международно списание. Това е поредното признание за българската филологическа наука.


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията