Вторник,

Престижна награда за декан в ЮЗУ

От: Failed to load user -
487
Престижна награда за декан в ЮЗУ
A
A
A

Международната Академия за наука и висше образование (International Academy of Science and Higher Education) – Великобритания отличи декана на Филологическия факултет към Югозападния университет „Неофит Рилски" проф. Магдалена Костова-Панайотова с диплом „Лидер в научната мисъл" („Scientific thought leader"). Тя бе наградена в алфа шампионата по научен анализ, в секция „Теория и история на културата".

От 2013 година досега проф. Панайотова е международен експерт в областта на филологическите науки към този научен проект.

Международната академия за наука и висше образование (IASHE) организира периодично открити европейско–азиатски първенство по научен анализ и национални първенства на различните държави. В състезателна форма участниците представят свои статии и студии, оценявани от международно жури експерти и пред погледа на широка научна общественост в интернет проект. Резултатите от състезанията Академията публикува в международно списание. Това е поредното признание за българската филологическа наука.


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички