Събота,

Подаряват пътеводител на първокурсници в УХТ

От: Failed to load user -
7585
Подаряват пътеводител на първокурсници в УХТ
A
A
A

Пловдив. Всички нови студенти в Университета по хранителни технологии в Пловдив ще получат като подарък по един пътеводител. Това ще стане по време на тържественото откриване на новата учебна година.

Наред със студентските книжки на бъдещите висшисти ще бъде даден и по един "Пътеводител на студента първокурсник", изготвен специално за тях. В него младите хора ще намерят изключително полезна информация както за университета си, разположението на учебните корпуси и зали, така и за дисциплините, връзката с преподавателите и всички необходими изисквания, свързани с документи, заверки, преместване, стипендии и още ред полезни неща за учебния процес.

1144 приети студенти ще прекрачат прага на единственото по рода си у нас висше учебно заведение в понеделник. На тържеството по традиция те и колегите им от горните курсове ще бъдат поздравени от ректора проф. д. т. н. инж. Кольо Динков. На церемонията се очаква зам.-министърът на образованието Атанаска Тенева. Тази година УХТ празнува 60-годишен юбилей, който ще бъде отбелязан с разнообразни прояви в дните от 14 до 18 октомври.


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички