Ново посегателство над учител

Ново посегателство над учител | StandartNews.com

Разгневена майка нападна учителка в Разград. Районната прокуратура съобщава, че ръководи бързо производство срещу 57-годишната Шехризаде Хасанова. Тя е разследвана за причиняване на лека телесна повреда.

Вчера жената е отишла в основното училище в Разград, където се обучава синът й. Пред класната стая Хасанова влязла в спор с 58-годишната учителка заради поведението му. Момчето се опитвало да уцели своята преподавателка с хилка за тенис и топка. След няколко забележи учителката прибрала предметите.

Преподавателката потърсила среща с родител на провинилото се момче, за да върне отнетите предмети и да обсъди поведението на детето. При срещата обаче майката на ученика започнала да обяснява, че учителката няма право да взема хилката на детето й, защото е скъпа, обиждала преподавателката и накрая я ударила по лицето пред смаяните й колеги и ученици.

Пострадалата лично е подала сигнал в разградската полиция за инцидента. Преди броени дни подобен случай на агресия срещу преподавател имаше и в Сливен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай