9-те кръга на бизнес успеха

9-те кръга на бизнес успеха  | StandartNews.com

София. 9 Academy е бизнес академия, която ще даде шанс на 50 младежи да се учат от бизнес лидери и успешни предприемачи. Организатор e Бизнес клуб УНСС. Академията е продължение на основната цел на клуба за тясна връзка между академичните среди и бизнеса в полза на младите хора.

На 20 ноември (сряда) от 17 ч. в СОХО (ул. „Искър" 4) ще се обяви стартът на 9 Academy и ще бъдат представени подробностите около инициативата.

В академията ще бъдат приети 50 участника, които ще преминат през 9 модула на обучение, даващи завършения вид на всеки бизнес: Предприемачество, Маркетинг, Финанси и счетоводство, HR, НПО, Правни въпроси, PR, Digital/ IT, Продажби.

Част от обучителите са:
Христо Попов, предприемач и изпълнителен директар на "100% Think Fresh"
Христо Нейчев, директор „Бизнес развитие" в „Телерик"
Георги Малчев, съдружник във водещата дигитална агенция ilyan.com
Мая Герасимова, директор „Маркетинг" в „Девин".

Всеки може да кандидатства свободно в 9 Academy като ще бъдат избрани 50 участника, които ще се включат в академията. Тя ще стартира през януари 2014 г. и ще приключи в края на месец май.

9 Academy се осъществява благодарение на обединените доброволни усилия на организаторите и лекторите. Проектът се реализира с подкрепата на М3 College, Beta-mu Consult и 280 Interactive Advertising.

Партньори на академията са: СОХО (Софийска Холистична Коуъркинг Компания), Университет за национално и световно стопанство, Нов български университет.


Бизнес клуб УНСС е съвместен проект на факултет „Международна икономика и политика" в УНСС и Студентски съвет при УНСС. Клубът цели да подобри връзката „бизнес-университет" чрез организиране на различни практически насочени събития като публични лекции, обучения, академии и други съвместно с компании и експерти от бизнес средите в страната и чужбина. Мисията на Бизнес Клуб УНСС е да създаде предпоставки на студентите за по-тясна и ефективна връзка с представителите на реалния бизнес в страната и чужбина. Студентската общност има нужда от посредник, който да даде поле за изява на нейните идеи, и да бъде източник на редица полезни контакти. Дейността на клуба е насочена към изграждането на партньорства между българския бизнес и университетските кадри в обмена на know-how и опит между двете страни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай