Звездна поредица от рожденици, Брад Пит става на 50

Звездна поредица от рожденици, Брад Пит става на 50 | StandartNews.com

Ню Йорк. Звездна поредица от рожденици честват своя празник днес. Холивудската звезда Брат Пит ще отбележи юбилейният си 50-годишен рожден ден.

Анджелина Джоли ще подари за 50-годишнината на съпруга си остров с формата на сърце.

Островът с площ от 4,5 хектара се намира на 80 мили северно от Ню Йорк. Там е построен от комплекс от сгради, проектирани от любимия архитект на Брад Пит Франк Лойд Райт, и хеликоптерна площадка. Островът се оценява на почти 20 милиона долара, предава "Гласът на Русия".

Джоли и Пит са женени от 2005 г. и възпитават шест деца, три от които - осиновени. През 2011 г., актрисата подари на Брад Пит водопад в Калифорния за рождния му ден. Актьорът ще навърши 50 години на 18 декември.

Той е най-голямото дете от семейството. Майка му е учителка, а баща му притежава фирма за зеленчуци.
Заедно със семейството си Брад се мести в Спрингфийлд, Мисури, където изминават и училищните му години в Кискапу Хайскол.

Учи счетоводство в университета в Мисури и напуска колежа два месеца преди да завърши, и образованието му остава незавършено.

С малкото спестени пари ходел на уроци по актьорско майсторство. Първата му роля е каубой във филма "Телма и Луиз" през 1990 година, където младата звезда се появява на екрана само за 1 минута.

След "Легенди за страстта" списание "Пийпъл" го обявява за "най-красивия жив мъж". 

Освен Брат Пит днес празнува и певицата Кристина Агилера, актрисата Кейти Холмс, актьорът Рей Лиота и американският режисьор, сценарист и продуцент Стивън Спилбърг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай