Зуека - кръстник на младоженец

Зуека - кръстник на младоженец | StandartNews.com

Васил Василев-Зуека се оказа кръстник на младоженец. Топактьорът беше сред специалните гости на изискана и интернационална сватба в столицата. В храма "Света София" се венчаха Любомира Вълчева и Кристофър Нъндлол - в компанията на 130 приятели и роднини от 13 националности. Родената в България изящна булка е завършила в Чехия и във Франция, където сега е докторант по политически науки и история. Неин баща е художникът професор Константин Вълчев, майка й е Йорданка Вълчева, строителен инженер, една от най-проспериращите бизнес дами с агенция за недвижими имоти в Прага.

Новоизлюпеният съпруг е с бизнес дипломи от Нант и Сан Диего - от десет години се труди в американска компания. И понеже в нейните дейности са забъркани киното и телевизията, Крис има доста общи професионални теми със Зуека и жена му Ани. Кръстница на Любомира пък е Евдокия Кирова, съпруга на известния художник и изкуствовед Максимилиян Киров. Сред известните българки на елегантното парти бяха арт експертът Ружа Маринска и Емануела Шкодрева от Народния театър. Ефектната актриса веднага закова погледите на международните кавалери.

Светските дами и господа се възхитиха от отличния вкус на Любомира, която беше аранжирала трогателна експозиция - сватбени фотоси на фамилиите и венчални тоалети на двете баби. Единият - с ретро дантели, а другият - в стила на екзотиката на остров Мавриций, откъдето са корените на Крис. Певците и музикантите на соарето също бяха от различни държави - Катя тен Дам-Флик, Валерио Ната, Йоан Малардю, Софи Чижкова. В танците от страната на булката блеснаха известната журналистка от БНР Роза Чергова и Емануела Шкодрева. Тридневните веселби, които започнаха с коктейл в Градската галерия срещу Народния, завършиха с брънч на теферич в Бистрица. Не липсваха и традиционните речи и барбекюта по американски тертип.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай