Зрителите бесни! Съсипаха Цънцарова и Йочев

Заради изцепка в ефир

Зрителите бесни! Съсипаха Цънцарова и Йочев | StandartNews.com

На зрителите явно започва да им писва от експериментите в сутрешния блок на bTV. Доскоро те обвиняваха за пропадането на „Тази сутрин“ предимно новата водеща Мария Цънцарова и понякога неадекватното ѝ поведение. Колкото повече време минава, толкова повече става ясно, че проблемът далеч не е в нея, а в цялата концепция на предаването.

От месеци един от акцентите в „Тази сутрин“ е така наречената „седянка“ или „раздумка“. Зрителите вече не искат да гледат често безплодните опити на водещите да са забавни и интересни. Във вторник например, покрай случая с човека отишъл в енергото с грила да си направи топли сандвичи, защото повече от 24 часа няма ток, Йочев и Цанцарова удариха дъното.

Специално Златимир реши, че е много смешно името на уреда, който според него се наричал „принцесник“. Проф. Рачев се опита да му обясни, че устройството от времето на соца всъщност се е известно като „парти грил“, но водещият май така и не повярва.

Дебатът направо измъчи зрителите, които отмъстиха за досадата с коментари във Фейсбук:

„Мили водещи от БТВ, стига сутрешни седенки. Обидна смехория. Ако наистина смятате, че този човек е прекалил, наистина ли е нужно да пускате записа непрекъснато. А коментарите ви са подигравателни и цинични. Не можем да сме безхаберни и само времето да е виновно.“

„Уважаеми водещи на сутрешната седянка, как може да се подигравате с неволите на хората в североизточна България? Не ви ли хрумна, че за да направи това, на човека явно му е дошло до гуша? От безхаберие, безотговорност, некадърност, нехайство… Защо не пробвате вие да постоите 24 часа без ток? Ей така, за експеримент: без топлина, без светлина (в тъмната част на денонощието), без интернет, с развалящи се продукти в хладилника? И с глупавите и несъстоятелни обяснения от властимащите.“

„БТВ, нещо за правата на потребителите при продължително спиране на електричеството казахте ли?“

Най-голямото „предозиране“ на Йочев и Цънцарова обаче беше това, че се появиха в ефир със топли сандвичи в ръцете, пародирайки темата с недоволството на Явор Павлов.

ВИЖ ОЩЕ: Не е за вярване! Цънцарова и Йочев смаяха ефира

По-късно те включиха на живо човекът със сандвичите в енергото. Разговорът беше крайно посредствен, като накрая водещите буквално „избиха рибата“ с малоумни въпроси от рода каква била рецептата за сандвичите му, пише vihrogon.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай