Зрителите бесни! Нов гаф с bTV

Изтри цяла програма

Зрителите бесни! Нов гаф с bTV | StandartNews.com

Нов проблем със сайта на bTV изнерви зрителите.  В неделя много зрители отбелязаха, че са били сериозни, а понеделник положението изглежда се влоши. 

В понеделник гледането на програмата на телевизията на живо през интернет беше невъзможно. Новинарският сайт на телевизията също зареждаше трудно, а от статиите липсваха изображенията.

По-късно проблемът беше очевидно оправен и онлайн излъчването на bTV беше възстановено. За сметка на това обаче сайтът bTV plus, на който, според собствената реклама на телевизията, можеш да наваксаш това, което си пропуснал, остана като застинал във времето.

До края на работния ден нито „Тази сутрин“, нито „Преди обед“ бяха качени на запис. На практика bTV plus „изтри“ цялата програма от понеделник без никакво обяснение или извинение за зрителите си в интернет, съобщава Vihrogon.bg.

Не е ясно дали в този случай става въпрос за умишлено действие, за хакерска атака или за технически проблем на екипа на телевизията. При всички положения, решението на bTV да си замълчи за издънката, все едно нищо не е станало, едва ли най-добрия начин да поддържаш доверието на зрителите.

Във вторник сутрин сайтът към момента функционира нормално, но зрители и читатели са настръхнали дали проблемът няма да се появи отново.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай