Вторник,

Зодиак: Телецът прави добро впечатление, лъвовете с отрицателни емоции

От: Иван Ангелов -
11270
Зодиак: Телецът прави добро впечатление, лъвовете с отрицателни емоции
A
A
A

Денят може да ви поднесе изненада, която от една страна да доведе до удивителни открития, а от друга – до измамени очаквания или пречки. Вземете мерки, за да се освободите от рамките, които са ви станали вече тесни и ви ограничават ви. Отървете се от остарелите си идеи. В сряда може да чуете клюки по ваш адрес от страна на неистински приятели или да ви подведат умишлено с невярна информация. Запазете своите мисли за себе си за известно време. В противен случай всичко, което кажете, могат да го използват срещу вас. Ситуацията, която ви тревожи, започва да се развива бързо. Важно е да успеете да реагирате правилно на промените, които се случват и да вземате правилните решения.

Овен

Денят е благоприятен и обещава успех дори в по-трудните дела. Ще имате възможност да се помирите и сключи мир с онези, сръдни.

Телец

Подхождайте практично към всичко, не изпускайте и най-малките подробности. Имате интересни идеи и нови планове. Няма да е трудно да направите добро впечатление: достатъчно е само да се държите естествено.

Близнаци

Луната увеличава самочувствието ви и ви дарява с жизненост. Не забравяйте да бъдете тактични в поведението. Що се отнася до личния ви живот, днес лесно можете да привлечете вниманието, да завладявате и пленявате.

Рак

Не е изключено да получите предложения за сътрудничество, но те не са толкова добри за вас, колкото изглеждат на пръв поглед. Съберете повече информация и помислете, преди да дадете окончателен отговор. По-добре е да вземате такива решения сами, да не търсите чуждо мнение.

Лъв

Малко вероятно е да бъдете в състояние да решите всички задачи, които този ден са определени за вас. Възможно е да се наложи да се върнете към някои стари случаи или да поправите по-рано направените грешки. Опитайте се да се успокоите. Сега не е времето да се отдавате на отрицателни емоции.

Дева

Ако трябва да решавате финансови въпроси, свързани с делата на други хора, трябва да бъдете по-внимателни. Ако пазарувате, не се поддавайте на първото впечатление за нещо, което ви харесва.

Везни

Събитията се движат по-бавно, отколкото бихте искали и трябва да действате много внимателно. По-добре е да не обсъждате с никого плановете си за бъдещето. Чакат ви доста домашни задължения. Не е изключено да е необходима спешна покупка.

Скорпион

В такъв ден е най-добре да пазите тайните си за себе си. Времето и Луната благоприятстват скритите дейности. Не забравяйте обаче, че вашите недоброжелатели са активирани. Бъдете бдителни и не им давайте причина за клюки.

Стрелец

Можете да се присъедините към нов интересен проект или дори да станете инициатор на собствен. Лесно можете да намерите общ език с хората, да направите добро впечатление, можете да заразите много от тях с вашите собствени идеи.

Козирог

Няма да е лесно да се съсредоточите върху работата. Ще има много причини да се разсейвате и ще ви се иска да се поддадете на изкушението да отложите всички въпроси за по-късно. Но вие няма да забравите за задълженията си и няма да разочаровате онези, които разчитат на вас.

Водолей

Денят ще протече добре. Малко вероятно е да възникнат сериозни проблеми. Лесно решавате въпросите, с които другите не могат да се справят. Някои нови обстоятелства ще подсилят професионалните ви позиции.

Риби

Вие ще се справите с всички неща,  каквото и да предприемете. Вашите думи сега имат голямо влияние върху другите хора, така че мислите, преди да кажете нещо. Не е изключено да ви направят изненада.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com