Живот в розово

Световният хит на Едит Пиаф вдъхнови романтични модели

Живот в розово | StandartNews.com

Евгени Минчев преди вечер изпя на тузарско парти "Живот в розово" - великия хит на Едит Пиаф, посветен не на някой мъж, а на изключително близката й приятелка Марлене Дитрих. Докато звучеше класиката, топмоделки разходиха феерични творения, вдъхновени от евъргрийните на феноменалната певица и от филмите, в които се оглежда невероятната й съдба. Притежателките на титлата "Мисис България" Елеонора Манчева, Елена Караколева, Паолина Петракиева и Александра Феодорова дефилираха като богини на лятото. Актуалните носителки на короните "Лейди България" Диди Янева и Мария Патракова блеснаха в костюми на стюардеси. Между познавачките на елегантността бяха Галя Щърбева и Нелина. "Лейди Свят 2009" Цвети Разложка се появи в перфектна форма само две седмици след раждането на сина си.

Бизнес дамите на 2013-а Камелия Терзийска и Силвия Шонлебе, гримьорът на звездите Кирил Чалъков, певецът Владо Димов и гаджето му се дивиха на средиземноморското зрелище.

Флейтистката Ана Мария напълни сетивата на фешън естетите.

Светското общество с кеф аплодира колекцията, подписана от Роко Бароко. Големият акцент са ръчно принтираните със сребрист прах рози, които цъфтят върху поли, сака и рокли от естествена коприна, шифон и тафта, придавайки усещане за лято и лежерност. Акцентите от кристални капки са супер ефектни върху слънчево жълто, орхидея, циклама, виолетова импресия и съчетанията между бяло и черно. Моделите са със сложен дизайн и интересни решения. На пиедестал е комбинацията между чистите линии, ефирността, свободата и лукса. Роклята е с главна роля дори в бизнес линията. Тоалетите често са изпълнени от два цвята - с асиметричен елемент и дължина около коляното.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай