Жестока гавра с малък крокодил в Бургас

Според тях влечугото е упоено и със залепена уста

Жестока гавра с малък крокодил в Бургас | StandartNews.com

За жестока гавра с малък крокодил съобщават от НПО "Любов за Животните" България, съобщава сайтът Burgas24.bg. Според тях влечугото е упоено и със залепена уста  и се използва за атракция.

Ето какво гласи сигналът: Слънчев бряг,  център, лунапарка, малко крокодилче в ръцете на момиче от ромски произход, явно упоено, със залепена устичка, жестока атракция за да се печелят пари, всеки го докосва, то стои безпомощно в най-голямата шумотевица и навалица от хора, дори не реагира! Не можах да подмина, попитах за документи и разрешение,  естествено, че не ми се показаха такива,  изведнъж се появи мъж-ром, който също не показа документи и започна да се разправя с мен! Подадох сигнал на 112 и повиках полиция на място за проверка,  групата роми и крокодилчето изчезнаха преди да дойде полицията, които реагираха доста бързо, написах официален сигнал и очаквам разследване по случая, който се оказа, че не е единствен, а тези са редовно там с животинчето!За съжаление в нашите курорти, а и не само там е пълно с подобни индивиди, които издевателстват и използват диви животни за да печелят - гущери, маймунки, змии и върха на всичко днес видях цяло крокодилче !Приятели на животните, подавайте сигнали всеки път когато видите подобни неща, полицията е длъжна да проведе разследване,  ако има подаден официален сигнал! Да, изгубих не малко време да пиша и обяснявам,  но ще бъда истински щастлива и удовлетворена, ако има положителна промяна в тази поредна ситуация на издевателство над животни!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай
1 Коментара
kriskayl357
преди 2 месеца

Това с тези крокодили е от 2008 г още . Спомням си , че една пияна германка се беше опитала да си го завре в путката подобен крокодил

Откажи