Жесток удар по Хари, скандал с мемоарите

"Резервният" продаде милиони копия в първата си седмица

Жесток удар по Хари, скандал с мемоарите | StandartNews.com

Мемоарите на принц Хари са най-изхвърляната книга от летовниците това лято. Изданието, което е от впечатляващите 416 страници, е изоставяно в хотелски стаи, в кошчета за боклук и покрай басейни в Европа и по-конкретно Гърция, Испания и Турция.

Туроператорската компания On the Beach съобщава, че вече са получили 100-ина копия от книгата, изоставена от техни клиенти в различни хотели. А летният сезон ще продължи още доста дълго. "Досега не ни се е случвало подобно нещо. В началото ни беше смешно, но книгите продължават да пристигат", жалват се служители на фирмата. Според тях компанията им вече има цели библиотеки, пълни с "Резервният" на принц Хари, и вече обмислят да ги раздават безплатно чрез някаква инициатива онлайн, пише DailyMail, предава actualno.com.

Само в първата седмица от излизането на мемоарите, те се продадоха в 3,2 милиона копия, като само в първия ден копията бяха 1,4 милиона. В книгата Хари направи брутални признания и обвинения към кралското семейство, които и до днес са обект на обсъждане от световните таблоиди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай