Жените на Пиърс Броснан

Агент 007 е от най-верните мъже в Холивуд

Жените на Пиърс Броснан | StandartNews.com

Лос Анджелис. Въпреки мачовския си имидж на изкусител Пиърс Броснан е един от най-стабилните мъже в холивудската плеяда. Браковете му са стабилни, искрени, продължават десетки години и наистина изпълняват правилото "Докато смъртта ни раздели". Красавецът никога не е заснеман да интимничи с чужда жена, а личният му живот е истински кошмар за светските хроникьори - почти винаги нуждата от пикантерии удря на камък.

 

Тази година Броснан и съпругата му Кели Смит ще отпразнуват 20 години брак. Двамата се женят през 1994-а, три години след като Пиърс се е заклел, че повече никога няма да мине под венчило. През 1991-а първата му съпруга Касандра умира от рак на 43 години (от същата болест на почти същата възраст миналото лято почина и общата им дъщеря) и Броснан е съсипан с месеци наред. Три години по-късно двамата се запознават по време на интервю - Кели е журналистка. Срещата им се осъществява на мексикански плаж. Необходимо са няколко месеца, за да разцъфне любовта им. След три години се ражда първото им дете - Дилан, а след още 4 малчуганът се сдобива с братче - Парис. През 2001-а Броснан и Кели най-сетне решават да минат под олтара: седем години са живели без каквито и да било конфликти и е съвсем естествено да официализират връзката си.

 

Успехът на брака им се дължи на нейното чувство за хумор и страхотно разбирателство помежду им, твърди самият Агент 007. Въпреки че често е зает със секс сцени с Холи Бери, Мерил Стрийп, Салма Хайек и куп други супер красавици, жена му намира начина да се справя с обичайния за кинаджийските двойки проблем. "Тя го нарича "легална изневяра". Жена ми е изключително готина. Никога не е била ревнива, себична, обсебваща. Тя е от онези жени, които ти дават небивало чувство за сигурност, вярност и спокойствие, когато си с тях", хвали я Броснан. "Тя е най-красивата жена. Както и човек, който беше моята пътеводна светлина дни и години наред", продължава актьорът, който се превъплъти в Джеймс Бонд. Двамата живеят предимно в къщата им на Хаваите, а Пиърс вече не вижда начин да се отдалечи от вълните, освен ако не става дума за снимки и работа. Напоследък светските хроникьори зад Океана недоумяват защо красавец като Броснан все още държи на Кейли, тъй като съпругата му напредна твърде много с килограмите. Бонд обаче не изглежда особено притеснен от това, че вероятността да е по-лек от изгората си не е никак изключена. "Пиърс отдавна не се впечатлява от външността. Или поне не толкова, колкото навремето. Това, което ги свързва, е много по-силно и лесно може да надделее над десетина килограма в повече", коментират близки до двойката. Затова пък Пиърс често влиза в класации на светски знаменитости, които харесват жени с пищни форми, а пък колкото повече напредва Кейли, толкова по-напред в анкетата стои и името на Броснан.

 

Романсът на Броснан с предишната му съпруга Касандра също бе силен. Австралийката и Пиърс се женят през 1980 година и имат 3 деца. "Когато я видях за пръв път си помислих: Господи, колко красива жена. Дори не исках да я свалям или да се опитвам. Просто ми беше хубаво да стоя и да я гледам. Изобщо не предполагах, че ще прекараме заедно толкова години". Любовта им е повече от силна, а трагичната смърт на Касандра променя Пиърс завинаги. "Когато твоят партньор се разболее от рак, всичко се променя. Графикът, нормалната рутина, погледът ти към живота - стават съвсем други. Защото започваш да се занимаваш със смъртта. Занимаваш се всеки ден със смъртта и умирането. Химиотерапията... Първа, втора, трета, четвърта операция - това променя ужасно много всеки човек. Касандра остана силна до край. Тя обичаше живота, беше пълна с енергия и желание да направи още много. И заради това чувството за загуба беше ужасно. Аз може би се справих, но не и децата", разказва Пиърс. Едно от големите желания на Касандра било именно той да играе Джеймс Бонд. И четири години след смъртта това се случва - през 1995-а г. Броснан получава ролята в "Златното око".

 

Загубите на любимите жени в живота му - съпругата му Касандра и дъщеря му Шарлот, обърнаха Агент 007 към вярата. "Независимо дали е Исус, Аллах или Буда, винаги е добре човек да има молитва в задния джоб. Вярата ми е помагала и продължава да ми помага в трудни моменти. Тя е единственото, което ме крепи. Не съм фанатик, не съм силно религиозен, но без Бог нямаше да успея да се справя с тежките загуби", казва Пиърс. Твърди, че по някакъв начин в съзнанието му са се омесили най-хубавите неща от различни религии и са се превърнали в негова собствена философия. "Просто понякога нощите са прекалено дълги и болезнени. Когато сърцето ти се превърне в тъмна дупка, имаш нужда от утешител - по-възможност, всевишен", казва още Пиърс Броснан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай