Жени Калканджиева в нова драма

Миската и Константин се напиха пред камера

Жени Калканджиева в нова драма | StandartNews.com

Жени Калканджиева и Константин разбуниха духовете в мрежата. Двамата лъснаха, поне на пръв поглед, пияни в Инстаграм, а последователите им бяха потресени от гледката. Във видео, качено в профила на поп фолк певеца, миската и изпълнителят заявяват с питие в ръка: "Какво искате от нас? Оставете ни намира! Ние сме добри хора и това е нормално". 

В коментарите феновете на Коцето скочиха на Калканджиева: "И това е най-успешната мис България?! По-скоро най-пропадналата, няма елементарно държание на дама", "Вие сте дроббб! Жени Скандалжиева, селяндурко проста, скрий се някъде! И махни тази прическа от 20 гд си с нея", "Искаме да не загрозяваш Коцето... нищо лично... просто си една амортизирала мутреса, която дори не се държи като дама. Учи се от жената на Коцето и не му рязвакяй профила като се появяваш!!!!".

Във второ кипче, снимано в кола, двамата продължават да държат алкохол в ръка и слушат Вивалди. "Слушай сега, това е фино, фино, фино", заяви миската, а Коцето й отвърна с гръмогласно "Йес". Последователите на изпълнителя бяха потресени, че Коцето е озаглавил видеото "Любима жена!". "Не Коце, твоята съпруга трябва да ти е любимата жена", гласи един коментар. "Изключителна простакеса", "Тая пропаднячка и дива селячка... алкохола ли ви събра или наркотиците? ... че това май са ви допирните точки?! Чудя се на Надя... такава жена, как може да търпи толкова години тъпизмите ти?!", продължават възмутените потребители.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай