Жена загина във верижна катастрофа

Екипи режат купето на колата, за да извадят тялото на шофьорката

Жена загина във верижна катастрофа | StandartNews.com

Бургас. Жена загина при верижна катастрофа близо до Карнобат. Инцидентът е станал около 18.05 часа на югозападния обход за автомагистрала „Тракия" в отсечката от Карнобат в посока Бургас. В катастрофата са се ударили челно два автомобила-„Шевролет Лачета", със софийска регистрация, управляван от 45 годишната М.А. от Варна (движещ се от София към Бургас) и лека кола „Тойота Авенсис", със софийска регистрация, управляван от 27 год. Г.Д. от София (движещ се в обратна посока). Това съобщиха от ОД МВР Бургас.

После във возилото„Шевролет" се е блъснала лека кола „Мерцедес", която е управлявана от 35 годишният Ц. М. от Тръсково, обл. Плевен. Шофьорката на „Шевролет" е починала на място, тя е 45-годишна варненка. По първоначални данни другите пътници в пострадалите коли нямат сериозни наранявания.

От полицията в Бургас съобщиха, че ще пътният трафик в отсечката е леко затруднен заради действията по изваждането на загиналата жена, тъй като трябва да бъде разрязано купето на автомобила „Шевролет".

Работата по случая продължава. Служители на Районно управление „Полиция" – Карнобат са на мястото на инцидента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай