Жена ми е чиста от три месеца, радва се Антонио

Жена ми е чиста от три месеца, радва се Антонио | StandartNews.com

Антонио Бандерас призна за първи път, че съпругата му Мелани Грифит е злоупотребявала с хапчета и е била напълно съсипана заради това. За проблемите на жена му се знае от много време. Тя дори беше в клиника, но актьорът досега не беше коментирал публично. "Беше сложно. Тя имаше проблеми, които трябваше да разреши. Успя да го стори - много съм щастлив. Мелани се беше пристрастила към медикаменти и това наистина създаваше напрежение. През последните 3 месеца обаче не се е докосвала до тях, нито до алкохол - трезва е като краставичка. Преминахме заедно през това. И заедно успяхме", разкри Бандерас.

 

Той не спести критиката си към Холивуд и суровите правила в състезанието към успеха. "Всички от кинобизнеса я бяха забравили. Защото Холивуд - това е проклятие. Не й е лесно - вече е на 53 и няма как да играе гърла, а това продължава да се търси най-много. За мен обаче Мелани е все така секси и аз все така я обичам", заяви категорично любовта си Антонио. Грифит ще се опита да възобнови кариерата си. След епизодични участия в няколко сериала тя се включи към екипа на "Аутомата", новия филм на мъжа си, който той засне в "Ню Бояна". Съпрузите готвят и още един филм заедно - "Акил".

 

"Убеден съм, че ще успее, защото тя е изключителен професионалист и актриса със собствен облик. Тя ме превъзхожда като актьор", допълни Бандерас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай