Жанета Осипова влиза във "Фермата"

Битата плеймейтка иска да докаже, че може да се бори, да работи и да учи наравно с останалите участници

Жанета Осипова влиза във "Фермата" | StandartNews.com

Мис Плеймейт Жанета Осипова ще се покаже в непозната за зрителите светлина в шестия сезон на най-българското риалити „Фермата“, което стартира на 5 септември от 20.00 часа по bTV. В унисон с темата на предаването тази година - „Пътят на една мечта“, красавицата влиза в шоуто, с желанието да докаже, че може да се бори, да работи и да учи наравно с останалите участници. Тя ще разчита на уменията, които придобива като дете, израснало в стопанството на семейството си в село Гара Бов. В шоуто Осипова вярва, че успешно ще замени изисканите светски събития с предизвикателствата на селския бит, които не са й чужди.

„Не съм типичната плеймейтка. Аз съм дете на планината. На дуелите ще разбивам, защото не съм лигла. Наистина съм адски мотивирана. Знам, че много хора ме подценяват, но аз съм сигурна, че мога да се справя във „Фермата“. Искам зрителите да ме видят в реалната ми светлина. Аз не харесвам света, в който живея, но се опитвам да се приспособя. Днес продавам визията си, за да изкарвам своята прехрана. Това е просто етап от живота ми и нищо повече. Етап, от който вече излизам“, коментира плеймейтката.

Сред красивите и популярни лица, които ще влязат в стопанството, са и звездата от сериала „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева, певицата, популяризираща фолклора ни по света - Поли Хубавенска. С работа и трудности, както никога досега, ще се сблъскат също атрактивният млад пилот Петър Петров, балканският шампион по илюзионно изкуство и общински съветник Йордан Белев, и виртуозният кулинар Chef Илиян Кустев, който е готвил за Маргарет Тачър, Брад Пит и Реджеп Ердоган.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай