Зейнеб с трогателна изповед за мъжа си

Водещата призна как се чувства в bTV

Зейнеб с трогателна изповед за мъжа си | StandartNews.com

Зейнеб Маджурова гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис", за да сподели как се чувства в bTV, остава ли й време за пътувания и вярно ли е, че крадци са влизали в дома й.

„Не вярвам в агресивната журналистика, независимо дали е лайфстайл или публицистика. Още в началото на интервюто засвидетелствам уважение към госта и после, ако мога, с памук да му извадя душата. В миналото са ме пращали да интервюирам хора, които изглеждат недостъпни, и точно тогава са се получавали най-големите изненади. Оказва се, че публичният образ често е съвършено различен от това, което се вижда при лична среща“ – призна Зейнеб, която вече половин година има своя рубрика в петъчното издание на „Тази сутрин“ по bTV.

“Чувствам се отлично в bTV, имах нужда от тази промяна. Бях около две години в майчинство, за да гледам дъщеричката си. Тази пауза беше по мой избор, защото нямаше как да го съчетая с работата, която изисква пълна отдаденост“ – поясни Зейнеб.

Тя призна, че е по-скоро сутрешна птица. По-лесно й е да стане в 5 сутринта, отколкото да е активна в 10 вечерта, както изисква едно вечерно шоу.

След раждането на детето, а и заради пандемията семейството не пътува толкова често.

„Съпругът ми Стоян не е по-екстремните неща, затова при пътуванията гледам да му правя някакви изненади. Например разходка с гумена лодка в подножието на водопади в Амазонка, като във водата има пирани“ – разказа бургазлийката.

„По време на пандемията бях пароноична женица, като дори и сега продължавам да ползвам много дезинфектант. Използвам трибуната на шоуто, за да кажа, че не обичам да ме целуват. С теб може, защото трябва да укрепваме турско-гръцките отношения“ – пошегува се Зейнеб с Николаос.

В края на разговора Зейнеб трябваше да познае коя дума липсва в заглавия от жълтата преса, посветени на личния й живот.

За едно от тях – „Успя! Зейнеб се сгоди по сметка! Най-сетне улови с халка милионерския син Стоян Балевски“, водещата поясни: „Те не знаят колко съм емоционална и колко много обичам Стоян. Вече десет години сме заедно“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай