Събота,

Зейнеб с трогателна изповед за мъжа си

От: Агенция Стандарт -
5574
Зейнеб с трогателна изповед за мъжа си
A
A
A

Зейнеб Маджурова гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис", за да сподели как се чувства в bTV, остава ли й време за пътувания и вярно ли е, че крадци са влизали в дома й.

„Не вярвам в агресивната журналистика, независимо дали е лайфстайл или публицистика. Още в началото на интервюто засвидетелствам уважение към госта и после, ако мога, с памук да му извадя душата. В миналото са ме пращали да интервюирам хора, които изглеждат недостъпни, и точно тогава са се получавали най-големите изненади. Оказва се, че публичният образ често е съвършено различен от това, което се вижда при лична среща“ – призна Зейнеб, която вече половин година има своя рубрика в петъчното издание на „Тази сутрин“ по bTV.

“Чувствам се отлично в bTV, имах нужда от тази промяна. Бях около две години в майчинство, за да гледам дъщеричката си. Тази пауза беше по мой избор, защото нямаше как да го съчетая с работата, която изисква пълна отдаденост“ – поясни Зейнеб.

Тя призна, че е по-скоро сутрешна птица. По-лесно й е да стане в 5 сутринта, отколкото да е активна в 10 вечерта, както изисква едно вечерно шоу.

След раждането на детето, а и заради пандемията семейството не пътува толкова често.

„Съпругът ми Стоян не е по-екстремните неща, затова при пътуванията гледам да му правя някакви изненади. Например разходка с гумена лодка в подножието на водопади в Амазонка, като във водата има пирани“ – разказа бургазлийката.

„По време на пандемията бях пароноична женица, като дори и сега продължавам да ползвам много дезинфектант. Използвам трибуната на шоуто, за да кажа, че не обичам да ме целуват. С теб може, защото трябва да укрепваме турско-гръцките отношения“ – пошегува се Зейнеб с Николаос.

В края на разговора Зейнеб трябваше да познае коя дума липсва в заглавия от жълтата преса, посветени на личния й живот.

За едно от тях – „Успя! Зейнеб се сгоди по сметка! Най-сетне улови с халка милионерския син Стоян Балевски“, водещата поясни: „Те не знаят колко съм емоционална и колко много обичам Стоян. Вече десет години сме заедно“.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички