Зейнеб каза защо предаде Гала: Щастлива съм от промяната

От bTV първо са я поканили в екипа си, а след това са водили преговори под каква форма да се случи това

Зейнеб каза защо предаде Гала: Щастлива съм от промяната | StandartNews.com

Бившата репортерка на Гала Зейнеб Маджурова проговори за преместването си от Нова в конкурентната bTV. В интервю за Grazia красивата туркиня разкри как съвместява ролята на водещ и на майка на 2-годишната Мириам, и за това как се е променил животът й след нейната поява.

"Щастлива съм, че направих тази промяна. От една страна, ми се връщаше на работа след 2-годишно отсъствие от телевизията, а от друга – исках да направя нова крачка за себе си. Така че какво по-добро решение от това да отида в bTV", признава Маджурова, която не страда за раздялата с Гала.Красавицата, която стана известна в "Биг Брадър", допълва, че от медията първо са я поканили в екипа си, а след това са водили преговори под каква форма да се случи това.

"Идеите ни съвпаднаха с това, че ръководството на телевизията и в частност екипът на сутрешния блок са имали желание да направят нов различен сегмент, който да обхваща повече лайфстайл теми, където вярвам е моята сила. Беше въпрос на тайминг и единодушно взехме решение, че това е най-доброто позициониране за мен, появявайки се на екран", допълва Зейнеб, която е запазила приятелските си отношения с водещата на "На кафе".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай