Защо тъгува Бил Гейтс във вилата си с 18 бани

Как се отрази разводът на най-богатия човек

Защо тъгува Бил Гейтс във вилата си с 18 бани | StandartNews.com

Бизнесменът и един от най-богатите хора в света Бил Гейтс разказа лични подробности около брака и развода си с бившата си съпруга Мелинда.„Всеки брак, като децата, които напускат дома, преминава през преход. Моят, за съжаление, премина през този преход, наречен развод. Но от моя гледна точка това беше страхотен брак, не бих го променил. Не бих решил да се оженя за друга“, каза Гейтс в интервю за "Sunday Times", цитиран от Дарик.

Най-трудно му е било, когато децата са напуснали дома."Най-малката ми дъщеря също отиде в колеж и сега вилата ни в Сиатъл с 18 бани е празна. Имам тази прекрасна къща, която е подходяща за големи компании. Но през повечето време ми се струва твърде голяма. Аз съм просто един малък човек“, каза Гейтс.

„Липсват ми безпорядъкът и шумът. Не вършех много домакинска работа, но в нормалните дни винаги миех чиниите, защото бях добър в това, а едно от децата ми помагаше“, добави той.

Бил е щастлив, че все още може да работи с Мелинда и понякога се виждат.„Имаме важна, сложна, близка връзка. И съм много щастлив, че започнахме да работим заедно. Заедно изградихме фондацията. И имаме три невероятни деца“, каза той.

„Аз скърбя по същия начин, както тя. Знаете ли, израснахме заедно. Когато се оженихме, Microsoft беше голяма работа. Но аз бях зрял 38-годишен, а тя беше млада 28-годишна жена... Това е повече от половината ми живот в зряла възраст. Направихме много заедно“, добави той.

Бил признава, че лесно се е договорил с Мелинда за разпределението на имущество и пари.Дъщерята на Бил Гейтс съжали, че е "без чип" след ваксинирането си

„Тя взе кучето. Щеше да ме убие заради него. Шегувам се, разбира се“, сподели Бил.

Бил и Мелинда Гейтс обявиха развода си в началото на май миналата година. Те бяха женени 27 години. Двамата се срещат в края на 80-те, когато Мелинда се присъединява към Microsoft, и се женят през 1994 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай