Защо си тръгна Хекимян! Ето причината

Известна журналистка намекна за доста неща

Защо си тръгна Хекимян! Ето причината | StandartNews.com

Спекулациине около изненадващото напускане на Антон Хекимян от БТВ не спират.

Неочаквано и дори шокиращо за всички дойде съобщението от Антон Хекимян, който днес обяви в мрежата, че напуска Би Ти Ви. Телевизията, в която беше кадър от над 20 години и в която успя да заеме един от най-високите и апетитни за колегите си постове - директор на Новините.

И изведнъж Хекимян сложи точката, тегли чертата, или както ви харесва да го наречете. Въпросът се задава от хиляди зрители и потребители като той е само един - Защо?!?

От думите на Антон се разбира, че решението е негово и че се е насочил към друго поприще, изцяло извън журналистиката. Това оборва твърденията, че е получил апетитна покана от конкурентната Нова Телевизия, които моментално се завъртяха в нета.

Много негови колеги и зрители се изредиха да му пожелават успех под поста, но един коментар направи впечатление и той бе на колежката му Миролюба Бенатова. Тя написа на Хекимян следното: "Надявам се и при теб да важи правилото, че когато една врата се затваря за теб, ти се отварят нови сто. Пожелавам ти късмет и приятели!".

Този коментар провокира потребители да заподозрат, че около напускането на Антон Хекимян може да има нещо нередно. Или, казано вкратце, да са го "натиснали" да подаде оставката си. Тепърва ще се разбере къде е истината, пише Клюки.бг..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай