Защо Надя от "Елит" не иска да е булка

Актрисата разкри пола на бебето си

Защо Надя от "Елит" не иска да е булка | StandartNews.com

Както вече стана ясно, актрисата и тв водещ Надя Иванова, известна като Надя от "Елит", очаква дете от сценариста на Слави Трифонов Драгомир Петров. Сега в интервю тя разкри пола на бебето и защо не мисли за сватба.

"Вълнението е голямо, има, разбира се и някакви притеснения. Основно се чувствам голяма и дебела. Имам своите притеснения, но мисля, че това е нормално", коментира в интервю за "Блиц" брюнетката.

Признавава, че пандемията много ѝ е помогнала, защото е съвпаднала с бременността и е имала време за себе си. Споделя, че ще се опита максимално бързо да се върне на снимачната площадка след като роди. Красавицата разкри, че очаква момченце и че вече знае как ще го кръсти, но ще запази името в тайна.

Тя обаче е категорична, че сватбите не са за нея и не се вижда в ролята на булката: "О, не, не е за мен това, никога не ме е привличало да си призная честно. Не обичам този вид внимание и предпочитам да си го спестя". Чаровната брюнетка е категорична, че с мъжа до себе си се обичат и това е напълно достатъчно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай