Четвъртък,

Защо Мария Силвестър изпусна сватбата на Караджов

От: Агенция Стандарт -
2249
Защо Мария Силвестър изпусна сватбата на Караджов
A
A
A

Майстор Влади Караджов разкри, че тепърва ще стяга голямо празненство след сватбата си с продуцентката на "Бригада Нов дом" Цвети. На купона ще има поне 200 гости, сред които и Мария Силвестър, която не бе на венчавката преди месец.

"На сватбата с Цвети присъстваха само и единствено хора, които бяха много сериозно замесени, в изненадата, която направих. Не сме поканили нито един наш приятел, в ролята му на такъв, защото смятаме да организираме фантастично сватбено тържество, след като отмине ковид пандемията. Ще съберем не по-малко от 200 гости", сподели Влади пред "Уикенд".

Той признава, че не поддържа в момента връзка с водещата на предаването, защото и двамата са много заети. Засега майсторът не може да каже дали ще има нов сезон на любимото предаване, а сериите, които гледаме сега са снимани преди пандемията.

"Неотлъчно сме един до друг с Цвети - снимаме, участваме в проекти, редовно помагаме на хора в нужда. Много чести сме и доброволци в ковид отделение. И двамата сме остри камъни. Към момента не сме успели да се разберем кой е шефът. Вече 4 години сме заедно. Много се ревнуваме", споделя още майстор Караджов.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com