Защо Кристиян Костов носи женски дрехи

Певецът, който представи и класира България на второ място на „Евровизия”, не се трогва от хейт коментарите

Защо Кристиян Костов носи женски дрехи | StandartNews.com

Новият ексцентричен вид на младия певец Кристиан Костов взриви социалните мрежи преди дни. Талантливият изпълнител вече е с дълга до рамената цикламена коса и носи женски дрехи.

Снимките на 20-годишния певец с българо-руски произход предизвикаха доста негативни коментари. Заради подигравките с външния му вид и острите подмятания, че изглежда като жена, младият изпълнител отскача до България, но запазва пътешествията си в тайна. Костов е категоричен, че не намира нищо странно в подбора на по-артистични дрехи и смята за ненужно да се коментира темата.

Според колеги на младата надежда няма да е далеч времето, в което той ще поиска смяна на пола си и ще приеме нова джендър идентичност.

В последните 2 години Кристиян бавно, но сигурно се превръща в жена. Още по време на представянето си на „Евровизия” певецът  отрече слуховете, че е гей, а днес вече не ги коментира.

Лаконично казва, че умишлено залага на по-нежна визия заради пазара в Азия, където това се котира. Най-изумени от метаморфозата са родителите му. Напоследък Костов не се мярка и в Русия, която е известна с крайната си хомофобия, писа Уикенд. 

Кристиан, който представи и класира България на второ място на „Евровизия”, обаче не се трогва от хейт коментарите. Младежът е доволен от новата си екстравагантна прическа, тъй като е публикувал в социалните мрежи множество кадри и видео клипчета. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай