Защо Джони Деп викна Мъск в съда

Актьорът ще привлечe бащата на SpaceX като свидетел по делото срещу бившата му съпруга Амбър Хърд

Защо Джони Деп викна Мъск в съда | StandartNews.com

Джони Деп ще привлече Илон Мъск като свидетел по делото срещу бившата му съпруга Амбър Хърд, съобщи Deadline. Адвокатите на звездата от "Карибски пирати" искат бизнесменът да присъства на съдебните заседания и очакват той подробно да разкаже за своите отношения с Хърд. Според изданието милиардерът вече бил получил призовка.

Деп има намерение да привлече Мъск по делото за клевета, по което се съдят с Хърд, защото по-рано магнатът е имал връзка с нея. Бащта на Тесла твърдеше, че е започнал да се среща с актрисата след развода й. Защитниците на холивудския ас обаче обвиняват Амбър в изневяра, като заявяват, че тя е имала извънбрачни връзки с Мъск и с актьора Джеймс Франко, още докато е била под венчило с Джони Деп.

Джони Деп и Амбър Хърд се ожениха през февруари 2015-а, но само след година бракът им се разпадна. Актьорът подаде иск за 50 милиона долара срещу бившата си заради статия в "Washington Post", в която тя се определя като жертва на домашно насилие. Деп нарече твърденията й клевета. През ноември миналата година той изгуби дело срещу таблоида "The Sun" за материал, в който бе провъзгласен за бияч на съпруги, но възнамерява да обжалва.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай