Защо Драго Чая не ползва тоалетна в малкото НДК

Водещият от БНТ помни страховит екшън заради залостена врата

Защо Драго Чая не ползва тоалетна в малкото НДК | StandartNews.com

Водещият на „БНТ на 60“ Драгомир Драганов, който тази година празнува юбилей, но все още не е вдигнал подобаващ купон заради пандемичната обстановка, вярва, че е роден под щастлива звезда. „Всичко, което ми се случи, нямаше да бъде възможно по-късно. Днес в морето от телевизии и в този калабалък от водещи, никога нямаше да бъда забелязан. Не се пестя и не пестя - живея сякаш няма да има утре и е така, откакто се помня. Подарих любов на хора, които нямаха нужда от нея", изповяда се той в „Преди обед“.

Драго Чая разказа и защо изпитва истински ужас, когато влиза в Би Ти Ви. Преди време в пространството, където днес са студиата, се намира зала 12 на НДК. Именно там се е разиграл екшънът, който журналистът не може да забрави и досега.

"Бях поканен да водя сватба на социално слаби двойки, а Стефан Софиянски беше кум. Буквално минути преди церемонията отидох до тоалетната. Влязох в най-крайната, затворих вратата и видях, че е без дръжка. Започнах да блъскам, да ритам с крак, да се дера с пълно гърло, защото изпаднах в паника. Хората ме търсили половин час, докато дядото на една от булките тръгнал към тоалетната и чул жалните ми вопли. Трима души едва разбиха вратата. Но успях да се овладея и поведох сватбата. Оттогава никога не ходя до тоалетната в малкото НДК", разказа Драго пред Сашо и Деси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай