Запали мрежата. Коцето привиква фенките си (снимки)

Изпълнителят на участие във Варна

Запали мрежата. Коцето привиква фенките си (снимки) | StandartNews.com

Фолкпевецът Константин за пореден път предизвика нещо страшно в профила си във фейсбук, защото последното му провокативно видео, качено на стори, си е направо игра с огъня.

Изпълнителят хукна на участие в морската ни столица Варна, но без жена си Надя и пообърза да се похвали на фенките си с този факт. Нещо повече - обясни подробно в кой хотел е, коя стая и след колко часа ще бъде в нея, а коментара, както става ясно от него самия, е адресиран до "някоя палава фенка".

В типичния си шегаджийски стил Коцето дава да се разбере, че ще го раздава като ерген и в случай че има мераклии да му правят компания - да знаят къде да го намерят.

"Не искам да казвам, че съм без жена ми, за да не дойде някоя палава девойка в хотела, стая № 304 до асансьора, вдясно, след 5 сутринта...", заявява чалгаджията без капка свян. А дали наистина някоя от фенките му ще го потърси на упоменатото място, можем само да предполагаме./show.blitz.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи