Забъркаха Слай в скандал с миска

Бориса Тютюнджиева се закани да съди Емил Каменов за клеветата, че е "сваляла" звездата

Забъркаха Слай в скандал с миска | StandartNews.com

Бориса Тютюнджиева може да стане причина Силвестър Сталоун отново да дойде у нас, но този път в съдебната зала. Участничката в "Къртицата" заплаши с официална разправа Емил Каменов заради твърдението му, че гостувала в хотелските покои на Слай, докато снимал у нас "Непобедимите 3". Охранителят, който също се вихри в шоуто по TV7, не каза директно в стаята на коя холивудска звезда я е виждал, но всички заподозряха, че се е вмъкнала в леглото на Рамбо.

"Сталоун на живо не съм го виждала, не знам как ти се е родила в главата подобна инсинуация, че съм спала с него. Аз не съм треторазряден модел, имам имидж, който градя с години. Благодаря на Господ, че родителите ми са ме изградили с много добра ценностна система. Слави Трифонов ми даде съвет да съдя всеки, който ми уронва престижа, този път няма да си премълча за никакви писания в жълтата преса. Няма да съдя пресата, а човека, който е разпространил слуха. И това е Емил Каменов. Искам адвокат", заяви Бориса.

От продукцията й бе осигурен адвокат Милан Зарев, който е специалист точно по такива дела. Той обясни, че тя може да заведе цели два съдебни иска и лично той би се нагърбил с тях. Ако Каменов не може да докаже, че тя е била със Сталоун, ще има две съдебни процедури и Емил ще трябва да плати сериозно обезщетение. Адвокатът добави, че и Сталоун би могъл да съди нашенския мачо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай