Защо черпи Иво Аръков

Топ продуцентът Кирил Кирилов даде тон на ексклузивната светска вечер

Защо черпи Иво Аръков | StandartNews.com

Иво Аръков, коафьорът Венелин Кондаков, топ продуцентът Кирил Кирилов и певицата Ина Гаярдо

Звездна компания отпразнува мощно рождения ден на Иво Аръков в „Dsquared2“, където атмосферата беше като във фешън клуб от светската топография на Милано.  Юнакът от „Съни бийч“ получи десетки подаръци – от артефакти до парфюми, а до него неотлъчно грееше приятелката му Габриела. Кодът на вечерта беше черно и златно, като двата култови цвята доминираха не само в стайлинга на гостите, но и в изисканото меню и дори в коктейлите. Със своята елегантна екстраваганца блесна топ продуцентът Кирил Кирилов, в чиито постановки вече участва и Аръков. Най-успешният мениджър в театралното пространство по традиция впечатли в дрехи и аксесоари на висшия италиански А отбор.   

Рожденикът пък имаше още един повод за поливане – рубриката  "Топ 10" в новото предаване на bTV „Животът по действителен случай“ с водещ Александра Сърчаджиева. Премиерното ток шоу за истории на популярни и редови персонажи, което се позиционира на мястото за „Мармалад“, беше една от темите на партито. Радост Драганова остава зад кадър, но явно тази позиция не я смущава, тъй като тя се забавляваше в отлично настроение в „Dsquared2“.

Виктор Калев, който на 18 октомври излиза в „Сълза и смях“ за поредното триумфално представление на своя хит „Грамофонът“, също събра червени точки с вродения си шик. Венелин Кондаков, коафьорът на много от знаменитостите в развлекателната индустрия, и неговата муза, певицата Ина Гаяардо, пък любопитстваха за задкулисни подробности от комедийния концерт-спектакъл „Ексклузивна актьорска вечер“, в който Аръков си партнира с Аня Пенчева, Мариус Куркински, Мария Сапунджиева, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Албена Михова... Публиката ще аплодира любимците си на 19 ноември в София, на 26 ноември във Велико Търново, на другия ден в Габрово, а на 29-ти в зала номер едно на НДК.  

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай