Юристка изуми Билалов! Каква тайна издаде

Любопитни случки с участниците в Стани богат

Юристка изуми Билалов! Каква тайна издаде | StandartNews.com

Водещият на "Стани Богат" Михаил Билалов остана впечатлен от острия като бръснач ум и бързите реакции на участника в шоуто миналата вечер Димитър Атанасов. Завършилият "Корпоративна сигурност" мъж от Горна Оряховица отговори бързо и вярно на първите въпроси и лесно заработи сума от 1500 лева.

Това даде повод на Билалов да направи комплимент на съпругата на Атанасов, която го подкрепяше отстрани.

"Снежана, какво става тука, той е шампион", каза Билалов.

"Абсолютен", потвърди видимо доволната жена.

"Така ли е вкъщи, какво вика, като гледа "Стани Богат": "Тоя как не го знае това?", последва нов въпрос на Билалов, на който с жената отговори отново: "Абсолютно", и с грейнала усмивка на лицето.

Преди това Михаил и Димитър имаха забавен спор при един от въпросите, на който трябваше да бъде отговорено къде човек винаги се кълне да казва истината.

Атанасов каза, че може би в кръчмата след определен момент от време се казва истината, но верният отговор е, че се случва в съда.

Последва крилата фраза на Билалов: В кръчмата се казва всичко, но не и истината.

В крайна сметка Димитър Атанасов си тръгна с 5000 лева от телевизионната игра.

„Добре дошла на една приключенска душа. Много съм впечатлен, че си изкачила връх Килиманджаро. Кога си го изкачила?“, зададе въпрос Билалов.

„2014 година беше, но стана по-трудно, отколкото си го представях. Отне 10 денонощия цялото изкачване, огромната трудност беше много изненадваща за мен, това че толкова голям студ през нощта в палатките, спяхме с абсолютно всички горни дрехи и с обувки, за да издържим, и това че в продължение на 10 дни не се къпе човек, независимо от цялото това усилие и различните климатични пояси, през които минаваш“, отговори Ирина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай