Юлиан Константинов се разведе

Певецът официално потвърди слуховете

Юлиан Константинов се разведе | StandartNews.com

Юлиан Константинов потвърди слуховете, че се е разделил с майката на децата му. Това се случи в ефира на "На кафе", след като се обърна към Юлия с "бившата ми жена". "Каквото съм казал, това е, не е особено важно", коментира след това певецът пред "България днес". 

За раздялата в семейство на Константинов се спекулира от известно време. Твърди се, че Юлия го хванала в изневяра с млада блондинка от Пловдив и отказва да му прости. Впоследствие тя взима тежкото решение да сложи край на дългогодишната им любов. 

Романсът на Юлиан и Юлия започва преди повече от 30 години, когато се срещат в трамвай No.9. Съвпадението на имената не е единствено. Оказа се че братята и на двамата учат в един и същи клас и дори носят едно и също име – Пламен. Именно волейболната звезда Пламен Константинов сватосва брат си и красивата си позната. Минават 10 години преди Юлиан да се реши да й предложи. Първата крачка до известна степен прави Юлия, която се мести да живее у тях. Пред входната врата на дома им тя получава предложение за брак. Певецът пада на колене и слага на ръката й пръстен с дванадесет диаманта, който се предава от поколение на поколение. Юлия е петата жена в рода, която носи старинното бижу. Сватбата им е през 1998-а в храма „Александър Невски“. През 1992-а започва оперната кариера на Юлиан в Софийската опера. За десет години навърта шеметни успехи – аплодират го в Миланската скала, Ковънт Гардън, виенската Щатсопера, Дойче опер в Берлин, театър Реал в Мадрид, в Билбао Женева, Токио, Тел Авив, Рио де Жанейро, Буенос Айрес и много други. Юлия е обиколила половината свят с него, но това не е живот за семеен човек и той прекъсва кариерата си за няколко години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай