Юксел Кадриев и бившата изпушиха лулата на мира

Новинарят и оперната певица Бонка вече разговарят съвсем нормално

Юксел Кадриев и бившата изпушиха лулата на мира | StandartNews.com

Юксел Кадриев е успял да прости на бившата си съпруга Бонка. След тежките съдебни битки и словесните войни, продължили над десетилетие, двамата с оперната певица най-сетне са заровили томахавката 

Водещият на новините по bTV споделя, че с майката на дъщеря му вече разговарят съвсем нормално и дори са успели да изградят приятелски отношения. Кадриев и Бонка загърбили трудното минало и сега се срещали, когато тя се прибирала от Косово, където се омъжи повторно след скандалния развод с Юксел. Ключов момент се оказал абитуриентският бал на щерка им Габриела, която завърши средното си образование миналата година и в момента вече е студентка в НБУ. Покрай празника на девойката двамата се разчувствали и решили да спрат да воюват за нейната любов, защото тя вече е самостоятелна личност.

Тв водещият признава, че му е било изключително трудно да бъде и майка, и баща за момиченцето си, а в годините на пубертета ѝ се чувствал безсилен да я контролира. След като с Бонка се разведоха по съдебен път, родителските права над Габриела бяха присъдени на Кадриев, като и самото дете искало да остане при баща си. Юксел не можел да ѝ обръща пълноценно внимание, защото работел до късно в телевизията, затова неговата майка се пренесла да живее в София, за да се грижи за внучката си, когато той отсъствал от дома. Новинарят споделя, че най-трудният му момент бил, когато преживял няколко операции на гърба и бил прикован за леглото в продължение на 2 месеца, в които трябвало дъщеричката му да го гледа, а не той нея.

Сега Кадриев е решил да опише любовните си драми и житейски перипетии в поетична книга. Стихосбирката му щяла да излезе на пазара съвсем скоро, като негов редактор и съветник в новото амплоа бил Михаил Белчев. В дебютната книга с любовна лирика на Юксел всички творби били преживени. Някои от най-тъжните били посветени на една от последните му любими жени – варненката Диди Янкова, която загуби тежката битка с рака, пише "Ретро".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай