Йорданка Христова забърка скандал в телевизия! Интригата

Свързана е с водещи и предаване

Йорданка Христова забърка скандал в телевизия! Интригата | StandartNews.com

Наша голяма естрадна легенда забърка сериозна интрига във водеща телевизия.

Естрадната икона Йорданка Христова е крайно разочарована от новите водещи на съботно-неделния сутрешен блок на Би Ти Ви. Певицата на народа никак не долюбвала младежите Бесте Сабри и Митьо Маринов, които от началото на есента поеха щафетата в предаването „Тази събота и неделя”.

Те бяха назначени от бившия директор в медията Антон Хекимян, след като с неговата благословия от шоуто бяха детронирани дългогодишните водещи Жени Марчева и Диана Любенова. След вълната от неодобрение срещу радикалното решение двете тв ветеранки да бъдат свалени от ефир, преди да напусне ръководния си пост, Хекимян върна Марчева като водеща на рубриката „Защо, господин министър?”. Любенова обаче остана в графата безработни.

Докато двете с Жени бяха на екран, Йорданка Христова беше техен чест гост. Естрадната певица неведнъж е показвала симпатиите си към журналистките, които са почитателки на творчеството й. Освен това Данчето обичала през уикендите да гледа предаването им и като зрител. Във фейсбук преди дни тя написа: „Липсвате, девойки! Новите са за тъпо детско предаване” под снимка на Марчева и Любенова. Те й отвърнаха с любов.

След думите на Йорданка, изстреляни в публичното пространство, едва ли новите водещи ще имат смелостта да я поканят в студиото си, а дори и да им се наложи, вероятно тя самата не би приела да я интервюират, предвид негативното й мнение за тях.

Младите водещи Бесте и Митьо са съответно на 28 и 27 години. Макар и с малко телевизионен опит, бележат невероятни кариерни възходи и успяха да изядат хляба на далеч по-опитни водещи от тях.

След като Диана Любенова беше отстранена от екипа на Би Ти Ви, мнозина си помислиха, че отново ще се завърне към актьорските занимания, но всъщност до броени седмици тя щяла да пак да грейне на екран, този път в БНТ. Това потвърди и бившата й колежка и близка приятелка Мариана Векилска, която също има свое предаване в националната телевизия от няколко години.

В медийните среди се носи клюката, че Любенова щяла да заеме мястото на Люба Пашова в предаването „Извън играта”. Тя пък напусна телевизията майка в края на лятото след 27 години стаж там

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай