Йоанна Темелкова: Tри дни бях в ада

Звездата от "Под прикритие" и "Братя" премина през тежките симптоми на Ковид

Йоанна Темелкова: Tри дни бях в ада | StandartNews.com

Звездата от "Под прикритие" и "Братя" Йоанна Темелкова е поредната заразена знаменитост. Въпреки отрицателен PCR тест, актрисата проявява всчики симптоми на Ковид-19. Сега Темелкова се включи в социалните мрежи, за да сподели с феновете за тежкото си боледуване.

"COVID-19 е моят будител днес. След отрицателен PCR, направен след появата на симптоми; след консултация с лекар и убеждението, че съм хванала друг активен вирус в момента, който е със сходни симптоми - днес загубих обоняние. И не, не ми е веселко. Последните три дни бях в ада. Никога не съм изпитвала такива болки от болест. Аз съм от хората, които са боледували сериозно броени пъти през живота си и смятах себе си за здрав и силен човек.

Споделям ви всичко това, защото трябва да знаете, че има много, много хора като мен, които живеят с убеждението, че не ги е хванал този вирус, а “един друг”. Аз съм безкрайно щастлива, че няма НИТО ЕДИН човек, с когото да съм била контактна през последната седмица (изключвам семейството си). Просто ви моля да се пазите, да не подценявате ситуацията и да спазвате мерките. Аз утре ще разбера какво ще ме прави мен системата. От цялото си сърце ви желая да сте здрави! И умната! Моля се тази гад да се заличи скоро от лицето на Земята!", написа Йоанна в Инстаграм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай