Ярост на Острова: Меган с гривна за 9500

Камила е бясна на снаха си - Маркъл открадна вниманието от социален форум, организиран от Паркър-Боулс

Ярост на Острова: Меган с гривна за 9500 | StandartNews.com

Британците са силно възмутени от Меган, тръбят медии край Темза. Те не могат да разберат защо трябва да плащат охраната на Маркъл, докато тя дефилира из Лондон със златна гривна Chi Chi Rose на Jessica McCormack за 9500 лири, тоалет на Виктория Бекъм и аксесоари за подобни суми.

Не по-малко бясна била и свекървата на кралската снаха. Принц Чарлз и жена му Камила Паркър-Боулс изрично помолили бившата актриса да се въздържа от шумни масови изяви, докато династията провежда важни събития. Но – според Mirror – Меган правела тъкмо обратното. В разгара на WOW – престижен международен форум под патронажа на Камила, който дискутира защитата на жените от насилие, Маркъл наводни онлайн пространството и вестниците със свои снимки.

Първите от тях бяха от тайното й посещение в Кралския национален театър, където тя отиде веднага, след като кацна в Лондон, за да изпълни задължението си на патрон – в бяла блуза от Тоp shop за 29 паунда в комбинация с пола „молив“ в същия цвят. Меган ще остане патрон на трупата, независимо че няма да живее в Англия, уточняват от театъра.        

Съпругата на престолонаследника изпаднала в ярост и когато узнала, че Меган без предупреждение е посетила училище – само и само да има още един повод за влизане в медиите. Освен всичко друго, учениците без лични карти на били допускани в сградата по времето на „височайшата визита“.

Другият шок в двореца е резултат от отказа на Маркъл да се сбогува с персонала си, който през януари получи предизвестие за уволнение, след като херцозите на Съсекс обявиха оттеглянето си от двора.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай