Японски милиардер си търси булка за Луната

Тя веднага трябва да започне подготовка за полета, се казва в официалното съобщение за конкурса

Японски милиардер си търси булка за Луната | StandartNews.com

Японският милиардер и плейбой Юсаку Маезава обяви конкурс – той търси момиче, което би го придружило в пътешествие до Луната като негова съпруга. Маезава публикува ексцентричната обява в своя профил в Туитър, предадоха световните агенции.

„На това специално място - Луната, трябва да се отиде със специален човек. Чрез този проект искам да намеря и партньор в живота, който да бъде с мен в полезни за хората и обществото дейности“, се казва в съобщение на компанията на милиардера.

Дамите, които кандидатстват в конкурса, трябва да бъдат необвързани и над 20 години, да бъдат позитивно настроени и весели. Те трябва да са готови сериозно да започнат подготовката за полета, да имат положителни нагласи и да могат да изразяват мнението си пред Маезава свободно.

Конкурсът ще продължи до 17 януари. През 2018-а Маезава обяви, че може да вземе тогавашната си любима Горики Аяме - японски модел и актриса, със себе си да пее на Луната. В началото на декември миналата година в интервю за един от японските телевизионни канали той заяви, че с момичето са се разделили и няма да ходят на Луната. Като основна причина за раздялата милиардерът изтъква, че 27-годишната Горики не е вложила всичките си сили в обучение и подготовка за полета, а е искала да се съсредоточи повече върху актьорската си кариера. 44-годишният милиардер добавя, че по едно време е искал да й предложи брак, но пътищата им се разминали заради Луната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай