Японска мегазвезда влиза в "България търси талант"

Шоуто се завръща на 14 февруари

Японска мегазвезда влиза в "България търси талант" | StandartNews.com

Най-популярното шоу за таланти в България се завръща за осми сезон и по-всичко изглежда, че той ще е най-любопитният досега. В студиото на „Тази събота и неделя“ бяха водещите Даниел Петканов и Александър Кадиев, които разказаха малко повече за това, което предстои.

Шоуто се завръща на 14 февруари, Деня на влюбените и по тази причина ще започне с тематично изпълнение.

„Ще има една влюбена двойка – хора, които наистина се обичат. Те ще покажат таланта си през любовта и през съюза си“, разкри Александър Кадиев в ефир. „Те участват в един номер, който е изключително красив и атрактивен. И сложен.“

Зрителите ще видят много интересни участници и дори животни, сред които и коте на име Моцарт.

Гостите споделиха пред Петя Дикова, че сред участниците има човек от Япония, който е много популярен в страната си и на много места по света. Те не разкриха името му и не споделиха какъв е талантът му, но подразниха любопитството на зрителите:

„Той е талант от световна величина“, каза Кадиев. „Милиони хора го следват. Той има талант, който не бяхме виждали.“

Едно от най-любопитните нови попълнения в журито на „България търси талант“ е бившият директор на Националния център по заразни и паразитни болести професор Кантарджиев. Той стана много популярен в началото на пандемията от COVID заради изразителните си реакции.

„Той е адски сладур и много ерудиран човек“, сподели мнението си Александър Кадиев. „Страхотни реакции.“

„Вчера, като гледах епизода, имаше моменти, в които професорът, без да говори, направо те кара да паднеш от стола“, допълни и Даниел Петканов. „Толкова е готин и толкова естествен. Това е едно от най-ценните качества. На тези от нас, които се занимаваме с тази дейност, ни липсва тази естественост.“

„България търси талант“ започва в 20 часа в понеделник и Даниел Петканов смята да прекара вечерта на Свети Валентин пред телевизора. Александър Кадиев няма да има такава възможност, защото ще е в театъра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай