Японките убиват мъжа си, ако кръшне

Японките убиват мъжа си, ако кръшне | StandartNews.com

Сексът вероятно е една от най-обсъжданите, най-противоречивите, но и най-любопитните теми за разговор. При правенето на любов хората се стремят към удоволствието, но обществото е наложило правила и норми.

Някои са общовалидни, а други отразяват особеностите на страната и местните нрави.

Така например в Англия, ако предложите на някой да правите секс, можете да бъдете глобен и дори осъден на три месеца затвор. В италианското градче Тропея е забранено на "дебелите, уродливите и некрасивите" дами да се разголват. Не се уточнява обаче кой има право да определя коя представителка на нежния пол е "дебела, уродлива или некрасива".

В Индонезия онанирането и досега се смята за един от най-страшните грехове. Мъж, заподозрян в ръкоблудство, може да бъде дори обезглавен. В Унгария не се гледа с добро на секса в светлата част на деня или при всякакво друго осветяване. Любов може да се прави само на тъмно. Може би за да не бъдат смущавани обитателите на съседните жилища. Сексзаконите в Япония не са много, но има един, който е много специален. Според него жената може да убие мъжа си с голи ръце при изневяра от негова страна. Това не е ли достатъчно, за да се замисли силният пол дали да кръшка?
В Обединените арабски емирства е забранено вкарването на филми и списания, изобразяващи голи жени. Тук няма да видите и целувки на обществено място. В Швеция са строго забранени сексуалните фотосесии. Ако полицията открие у вас снимка на голо тяло в цял ръст, ще бъдете наказани, но за фотографии на отделни голи части на тялото няма никакво наказание. В Ирландия девизът е секс заради продължение на рода. В нея няма да намерите презервативи или сексиграчки - използването им е строго забранено. Така че ако дамите планират секс при пътуванията си из тази държава, да се запасят с контрацептиви. В Русия целувката на обществено място се смята за нарушение на реда. За толкова невинна постъпка може да отнесете глоба от всеки полицай, който ви е видял.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай